Daniel Max Dragomir lanseaza o noua piesa, “Plimba-te prin sufletul meu”

0
2,143 vizualizari

Daniel Max Dragomir lanseaza o noua piesa, “Plimba-te prin sufletul meu”

Daniel Max Dragomir lanseaza a doua piesa originala din cariera solo, “Plimba-te prin sufletul meu”, insotita de un videoclip incitant!

“‘Plimba-te prin sufletul meu’ este prima piesa la care am lucrat alaturi de Cornel Ilie si Gabriel Maga din trupa Vunk si cred ca vor mai urma, in primul rand pentru ca ne-am inteles foarte bine, si in al doilea rand pentru ca sunt convins ca stilul lor mi se potriveste. Am simtit acum ca trebuie sa lansez o piesa pop-rock si iata ca am reusit, sper sa fie un martisor frumos pentru toata lumea. Va invit sa o ascultati si sa faceti cum spun versurile: ‘Tu sa nu spui nimic / Din ce n-ai vrea s-auzi’”, a spus Daniel Max Dragomir.

Filmarile au durat 12 ore si au avut loc in clubul Tunes din Centrul Vechi al Capitalei, in care Daniel Max Dragomir este artist rezident, iar regizor si editor a fost Remus Achim.

Concertul oficial de lansare al acestui single va avea loc sambata, pe 7 martie, de la ora 22:00, la Godot Cafe Teatru din Bucuresti.

Pe langa cariera muzicala, Daniel Max Dragomir este implicat in continuare in proiecte TV. Dupa o lunga colaborare cu ProTV, unde a participat la emisiuni precum “Vocea Romaniei” sau “Dansez pentru Tine” si a prezentat, alaturi de Nicoleta Luciu, “Bingo Romania”, Max va avea, incepand de saptamana viitoare, un rol episodic in proiectul “Ferma Vedetelor”.

Muzica Noua | Videoclipuri Oficiale | Videoclipuri ale Artistilor Romani

Cele mai noi stiri din Industria Muzicala Romaneasca le primesti direct pe mail daca adaugi datele tale aici. Ne poti gasi si pe facebook la adresa Facebook.Com/IndustriaMuzicala sau ne poti urmari pe Twitter la Twitter.Com/Muzicala.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here