Emil Lassaria a lansat videoclipul piesei “Tu Amor”

1
1,270 vizualizari

Emil Lassaria a lansat videoclipul piesei "Tu Amor"

Emil Lassaria si Caitlyn au lansat videoclipul piesei ‘Tu Amor‘, o explozie de culoare pe ritmuri care infierbanta deja cluburile din tara si nu numai.

Emil Lassaria este de ani de zile unul dintre cei mai apreciati DJ din Romania. Colaborarea cu Caitlyn este una recenta, ea aducandu-si aportul fresh si sexy de la inceputul acestui an.
‘Tu Amor’ este primul lor single in aceasta formula, piesa devenind in foarte scurt timp o favorita a DJ-ilor, atat din tara cat si din afara ei. Acest fapt le-a adus celor doi sute de concerte peste vara, la care au dansat electrizati mii si mii de omeni.

‘Este o bucurie imensa atunci cand esti in fata oamenilor iar ei rezoneaza cu tine. Noi traim intens fiecare moment alaturi de fanii nostri, ne iubim si respectam publicul indiferent de varsta!’, ne-a declarat Emil. Piesa ‘Tu Amor‘ este una dintre cele mai de succes single-uri lansate in industria muzicala romanesca din 2012. Marturie a popularitatii single-ului semnat Emil Lassaria stau si cele peste 11 milioane de vizualizari numai de pe contul You Tube oficial al artistului.

Videoclipul este unul de imagine, in care laserele si miscarile incitante ale dansatoarelor ne duc cu gandul la cele mai nebune petreceri care ne asteapta in vacanta care se apropie. Rolul de regizor a fost jucat de catre Anthony Icuagu, cel care isi desfasoara in paralel o cariera de cantaret, lansand anul acesta piesa ‘I’ll Be there‘, cat si una de regizor, lucrand alaturi de artisti-hit ca Akcent, Raluka, Ddy si multi altii.

Sursa: Comunicat de Presa Roton Music

Muzica Noua | Videoclipuri Oficiale | Videoclipuri ale Artistilor Romani

Cele mai noi stiri din Industria Muzicala Romaneasca le primesti direct pe mail daca adaugi datele tale aici. Ne poti gasi si pe facebook la adresa Facebook.Com/IndustriaMuzicala sau ne poti urmari pe Twitter la Twitter.Com/Muzicala.

1 COMMENT

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here