Jessica D a lansat videoclipul piesei “Hero”

0
1,444 vizualizari

Jessica D a lansat videoclipul piesei "Hero"

Pe numele sau Diana, Jessica D nu este o novice pe scena muzicala, ea aflandu-se deja la cel de-al treilea proiect. Primul sau single solo,  “Hero“, promite deja sa ii aduca licentieri din Europa pana in Asia, fiind coloana sonora perfecta pentru noptile lungi de toamna. Melancolia sugerata in spatele acordurilor puternice de club a sensibilizat piata muzicala din zona mediteraneana, artista avand deja cereri si spectacole in tari ca Liban, Egipt sau Israel.

“M-am indragostit de piesa “Hero” de la prima ascultare. Atunci am simtit ca am sensibilitatea si emotia necesara pentru a transmite un mesaj celorlalti. In piesa si in videoclip este vorba despre o luptatoare care are puterea si curajul de a trece peste momentele dificile. In toate momentele grele descoperim ca eroul este de fapt in noi.”, ne-a marturisit zambind Diana.

Sursa: Comunicat de Presa Roton Music

Muzica Noua | Videoclipuri Oficiale | Videoclipuri ale Artistilor Romani

Cele mai noi stiri din Industria Muzicala Romaneasca le primesti direct pe mail daca adaugi datele tale aici. Ne poti gasi si pe facebook la adresa Facebook.Com/IndustriaMuzicala sau ne poti urmari pe Twitter la Twitter.Com/Muzicala.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here