“Live & Loud” se intoarce saptamana aceasta in clubul de unde a inceput toata nebunia – Spice Club Bucuresti

0
1,096 vizualizari

“Live & Loud” se intoarce saptamana aceasta in clubul de unde a inceput toata nebunia - Spice Club Bucuresti

O noua saptamana vine cum era si normal cu un nou concert din turneul “Live & Loud”. Sambata, 10.11.12, de la ora 23.00, Daniel Lazar se intoarce pentru un nou episod in Spice Club Bucuresti, locul de unde a fost reluat turneul indoor in noul sezon.

Clubul il stim, trupa o stim, nebunia o vom compila la fata locului, Daniel Lazar jucand rolul de chimist pentru inca o seara cu adevarat dementa … Scurt si la obiect … “de la Rapsodia Romana si pana la Bon Jovi sau de la Ciocarlia pana la Depeche Mode” in functie de starea de moment a lucrurilor si alaturi de Daniel, toata desfasurarea de forte aditionala … tobe, chitara acustica, chitara electrica, chitara bass, clape, vioara, percutii, backing vocals … si apoi in spate … inginer de sunet si asistenta tehnica … in ordinea “numerelor de pe tricou”: Catalin Pitzi Putingher, Capriel Dedeian, Mircea Ionita, Alexandru Borsan, Razvan Cojanu, Alex Sturzu, Andreea Manolache, Cristian Solomon.

Rezervarile se fac la numerele de telefon 021 312 0136 sau 0766 260 390 sau direct pe adresa de email office@spiceclub.ro. Mai multe detalii vor fi afisate pe www.spiceclub.ro dar si pe site-ul oficial al artistului (http://www.lazardaniel.ro) si pe pagina oficiala de facebook (facebook.com/lazardaniel.ro). Parteneri: Urban.Ro, iConcert.Ro, Eva.Ro, IndustriaMuzicala.Ro, BestMusic.Ro, YabbMusic.Ro, HighSound.Ro, HotCity.Ro, MusicIsLife.Ro, Hipnotizat.Ro, SuperMuzica.Net.

http://www.youtube.com/watch?v=J1POblF22Bc

Adresa: Calea Victoriei 21-23 (langa Politia Capitalei)
Telefon: 021 312 0136 sau 0766 260 390
Email: office@spiceclub.ro
Web: www.spiceclub.ro

Muzica Noua | Videoclipuri Oficiale | Videoclipuri ale Artistilor Romani

Cele mai noi stiri din Industria Muzicala Romaneasca le primesti direct pe mail daca adaugi datele tale aici. Ne poti gasi si pe facebook la adresa Facebook.Com/IndustriaMuzicala sau ne poti urmari pe Twitter la Twitter.Com/Muzicala.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here