“Live Passion” cu Pepe in Le Cinema Timisoara, Vineri, 9 Noiembrie, De la 23.30

0
1,148 vizualizari

"Live Passion" cu Pepe in Le Cinema Timisoara, Vineri, 9 Noiembrie, De la 23.30

Vineri, 9 Noiembrie, incepand cu orele 23.30, Pepe va urca pe scena Le Cinema Club Timisoara pentru un  nou concert din seria ”Live Passion”. Artistul va interpreta cele mai cunoscute piese lansate de-a lungul anilor dar si single-urile promovate de pe cel mai nou album, “Arunca-mi o privire” si, bineinteles, “O femeie cat o suta”, cel mai recent videoclip al sau si totodata cel mai recent hit al artistului.

Pepe se reintoarce astfel in Timisoara pentru inca un show care se anunta incendiar si care, cu siguranta se va transforma repede intr-o mega petrecere: “Raspund cu mare placere tuturor solicitarilor de concerte care vin din Timisoara. Este un public aparte acolo si ma intorc cu drag in mijlocul lor de fiecare data cand am ocazia. Cu siguranta va iesi nebunie …”

Vineri, 9 Noiembrie, De la 23.30, Le Cinema Club Timisoara, “Live Passion”, Pepe

Rezervarile se fac in limita locurilor disponibile la numarul de telefon 0727 859 116 sau direct pe adresa de email office@lecinema.ro. Detalii vor fi afisate si pe site-ul oficial al artistului (www.pepe.ro) si pagina oficiala de facebook (facebook.com/pepeonline).

Adresa: Strada 3 August 1911 nr.2 (Parcul Regina Maria), Timisoara
Telefon: 0727 859 116
Email: office@lecinema.ro
Web: www.lecinemaclub.ro

Muzica Noua | Videoclipuri Oficiale | Videoclipuri ale Artistilor Romani

Cele mai noi stiri din Industria Muzicala Romaneasca le primesti direct pe mail daca adaugi datele tale aici. Ne poti gasi si pe facebook la adresa Facebook.Com/IndustriaMuzicala sau ne poti urmari pe Twitter la Twitter.Com/Muzicala.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here