Mii de fani au aplaudat trupa Holograf la concertul “Love Affair”

0
1,286 vizualizari

Mii de fani au aplaudat trupa Holograf la concertul “Love Affair”

“Love Affair”, concertul extraordinar semnat Holograf, ce a avut loc vineri de Dragobete, a adunat mii de fani infocati ai trupei, care au cantat impreuna cu baietii fiecare piesa.

In jurul orei 20:00 a inceput toata “nebunia” pe scena Salii Polivalente, unde concertul  in sine, spectacolul de lumini si numeroasele surprize au tinut publicul in picioare.

La jumatatea concertului, in aplauzele publicului, celebra soprana Angela Gheorghiu a urcat pe scena, interpretand intr-un mod inconfundabil alaturi de Holograf, piesa “Nu mai e timp”.  Momentul a fost unul extrem de apreciat de fanii aflati in sala iar ropotele de aplauze pareau sa nu aiba final.

Mii de fani au aplaudat trupa Holograf la concertul “Love Affair”

In timpul concertului, Holograf si-a incantat fanii cu numeroase piese, atat hit-uri mai vechi cat si piese de pe noul album “Love Affair”: “Roua Diminetii”, “Daca vrei”, “Daca noi ne iubim”, “Primavara incepe cu tine”, “Dragostea mea”, “Singur pe drum”, “Ochii tai” si multe altele.

Sursa: Comunicat de Presa Media Pro Music / Alina Buleanu

Multa MUZICA si mai ales ... Muzica Noua Romaneasca ...

Cele mai noi stiri din Industria Muzicala Romaneasca le primesti direct pe mail daca adaugi datele tale aici. Ne poti gasi si pe facebook la adresa Facebook.Com/IndustriaMuzicala sau ne poti urmari pe Twitter la Twitter.Com/Muzicala.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here