Natalia Selegean participa la Eurovision cu povestea ei de dragoste, “My Vow”

0
1,191 vizualizari

Natalia Selegean - My Vow

Inca de la finalul anului trecut, Natalia Selegean a intrat in studio pentru a lucra la piesa pentru Eurovision. Artista s-a inscris in competitie cu piesa ”My vow”, la care a colaborat cu Class Music Studio, adica Mihaela Cernea si Toma Alexandru.

Frumoasa oradeanca are toata increderea in acest nou single, al treilea din cariera sa, mai ales ca inspiratia a constat in povestea sa de dragoste. ”Am lucrat la noul proiect muzical cu o echipa in care am incredere infinita, la Class Music Studio, mai exact cu Toma Alexandru si Mihaela Cernea. Piesa se numeste “My vow” si este o piesa de dragoste in stilul pop, stil care, de altfel, consider ca ma caracterizeaza. Imi place sa spun ca e mai mult decat o piesa de dragoste pentru ca e povestea mea de dragoste implinita in care cred ca se vor regasi foarte multe cupluri si sunt tare fericita ca mi-am putut aduce aportul la scrierea versurilor si la compozitia liniei melodice din proprile mele trairi”, a declarat Naty.

„Noi o consideram deja pe Natalia colega noastra, nu doar o colaboratoare de moment, avand in vedere ca muncim la mai multe proiecte impreuna. Ne-am cunoscut la X Factor, ne-am imprietenit, iar de cand s-a mutat in Bucuresti stie ca poate veni la studio ca la ea acasa. Am lucrat cu mare placere la noul ei single, ne dorim sa fie cu succes si sa ne calificam in finala Selectiei Nationale Eurovision 2015.”, a declarat Mihaela Cernea.

Natalia Selegean este finalista celui de-al doilea sezon X Factor, show-ul ce a reprezentat un resort in viata artistei. Nati a lansat doua single-uri in colaborare cu echipe profesioniste si mai multe cover-uri. Artista s-a mutat de la Oradea in Bucuresti, unde continua sa lucreze ca politista, dar cea mai mare parte a timpului o acorda muzicii.

Muzica Noua | Videoclipuri Oficiale | Videoclipuri ale Artistilor Romani

Cele mai noi stiri din Industria Muzicala Romaneasca le primesti direct pe mail daca adaugi datele tale aici. Ne poti gasi si pe facebook la adresa Facebook.Com/IndustriaMuzicala sau ne poti urmari pe Twitter la Twitter.Com/Muzicala.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here