Ovi a lansat un nou single, “Broken”

0
1,181 vizualizari

Ovi a lansat un nou single, "Broken"

Broken” este titlul celui mai nou single lansat de Ovi, o frumoasa balada, compusa impreuna cu baietii de la Gala Records, Cane Morgan si Nalle Ahlstedt. Versurile au fost scrise de artist si cei doi compozitori norvegieni amintiti anterior, fapt pentru care pune si mai tare in valoare creatia acestora. “Broken” este pentru si despre suflet, plina de emotii si sentimente, in care fiecare ascultator se va regasi.

Lansarea acestui single il face pe cantaret sa fie curajos cu propria-i munca, mai ales ca stilul comercial, adica popcornul actual din muzica romaneasca, nu se regaseste deloc, aspect care evidentiaza originalitatea compozitiilor lui.

Ovi a avut parte de o lansare a single-ului intr-un club din Capitala, acolo unde au urcat pe scena, alaturi de el, si alti artisti, precum Laurentiu Duta, Giulia, Paula Seling, Shift, Alexandra Ungureanu si Corina, unde au oferit un show live de zile mari. Totodata, artistul si-a prezentat si noua formula a band-ului cu care acesta se va prezenta la fiecare spectacol in tara.

Sursa: Comunicat de Presa Gala Records / Oana Pasat

Muzica Noua | Videoclipuri Oficiale | Videoclipuri ale Artistilor Romani

Cele mai noi stiri din Industria Muzicala Romaneasca le primesti direct pe mail daca adaugi datele tale aici. Ne poti gasi si pe facebook la adresa Facebook.Com/IndustriaMuzicala sau ne poti urmari pe Twitter la Twitter.Com/Muzicala.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here