Pasiunea atinge cote extreme in cel mai recent videoclip al lui Pepe, “Da Sau Nu” !!! Galerie Foto Incendiara !!!

2,239 vizualizari
Galerie Foto Incendiara

Pasiunea atinge cote extreme in cel mai recent videoclip al lui Pepe, “Da Sau Nu” !!! Galerie Foto Incendiara !!!

Multa pasiune si doua lumi total diferite, cam asa s-ar putea rezuma in doar cateva cuvinte povestea celui mai recent videoclip filmat de Pepe, un videoclip ce se anunta a fi din toate punctele de vedere unul incendiar. Dydy si Lucas Molina sunt rolurile principale, dansatori profesionisti, reprezentanti a doua genuri total diferite dar care impartasesc aceeiasi pasiune.

Cu toate ca nu mai este in prim plan intr-un clip de-al sau, Pepe nu a stat deoparte. Ba dimpotriva !!! Artistul a dansat impreuna cu cei doi artisti dar si alaturi de trupele invitate: Trouble, Bruce si echipa lui, dansatori de exceptie, ce au completat excelent atmosfera fierbinte a videoclipului.

“Sunt sigur ca va fi o surpriza pentru toata lumea. Am vrut sa evit orice scenariu “previzibil”, am vrut o poveste atipica si ma bucur ca Dan Petcan a inteles perfect ideea mea. Dydy si Lucas au fost extraordinari in rolurile principale iar fetele de la Trouble si Bruce cu echipa lui au completat perfect tabloul pe care l-am schitat inainte.”, a declarat Pepe.

Filmarile s-au desfasurat pe parcursul a 24 de ore in doua locatii, un club din centrul Bucurestiului si in “Orasul Parasit”, o fosta platforma industriala, abandonata de ceva ani.

Clipul a fost filmat in regia lui Dan Petcan, DOP fiind Bogdan Filip intr-o productie coordonata de Radu Selaru / Zebra Film.

ADĂUGAŢI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here