Pepe a filmat videoclipul pentru 100% adevarat cel de-al doilea single promovat de pe albumul Arunca-mi o privire

2
3,919 vizualizari

Pepe a filmat videoclipul pentru 100% adevarat cel de-al doilea single promovat de pe albumul Arunca-mi o privire

Saptamana aceasta, intr-unul dintre studiorurile Media Pro Pictures din  Buftea, Pepe a filmat cel mai nou videoclip al sau, pentru piesa “100% adevarat”.  Noul single este inclus pe albumul “Arunca-mi o privire”, pe care artistul l-a lansat la finalul anului trecut. In clip, Pepe intra in pielea a sase personaje, pentru fiecare avand atat o vestimentatie cat si o partenera diferita.  Pe rand, artistul a intruchipat un muncitor, un barman, un dansator, un bogatas, un gangster si in final un tocilar.

“Desi am inceput putin mai tarziu decat planuisem, ne-am distrat foarte tare la filmarile videoclipului “100% adevarat”. Am avut cateva partenere foarte frumoase in clip, fiecare aleasa dupa o tipologie diferita. M-am indragostit de fiecare dintre ele pentru ca asa cerea scenariul iar pe final, s-a lasat cu niste scene fierbinti pe care le veti vedea in clip” ne-a spus Pepe.

La filmari a fost prezent si unul dintre cei mai buni prieteni de-ai lui Pepe, care seamana extrem de mult cu artistul, asa ca, regizorul, Iulian Moga, a decis ca acesta il poate dubla in cateva scene, unde Pepe ar fi trebuit sa fie filmat din spate sau din profil.

Noul videoclip semnat Pepe – 100% adevarat, produs de Media Pro Magic va fi lansat in cel mult doua saptamani.

Sursa: Comunicat de Presa Media Pro Music / Alina Buleanu

2 COMMENTS

  1. Pepe, tine-o intr-o “victorie”! Arunca-ti privirea si catre cei ce au nevoie de muzica ta.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here