Pepe este un Tata de Fata in culmea fericirii

5,274 vizualizari

Pepe este un Tata de Fata in culmea fericirii

In aceasta dimineata, lui Pepe i s-a mai implinit inca un vis. A devenit tata pentru prima oara, sotia lui Raluca nascand in jurul orei 9.00, mai exact la 8.55 o fetita de nota 10. Pepe este in culmea fericirii, toata familia dar si prietenii si fanii felicitandu-l non stop din momentul in care au aflat …

Ii uram si noi noului “Tata de Fata” sa ii traiasca fetita, sa ii aduca numai bucurii si mai ales sa fie sanatoasa … Sa fie intr-un ceas bun si sa fie fericit alaturi de Maria dar si de Raluca … Restul o sa vina de la sine …

Puteti sa trimiteti felicitarile voastre artistului atat pe pagina oficiala de facebook a lui Pepe dar si pe site-ul oficial in sectiunea de contact.

Pepe este un Tata de Fata in culmea fericirii

Cele mai noi stiri din Industria Muzicala Romaneasca le primesti direct pe mail daca adaugi datele tale aici. Ne poti gasi si pe facebook la adresa Facebook.Com/IndustriaMuzicala sau ne poti urmari pe Twitter la Twitter.Com/Muzicala.

9 COMENTARII

  1. Felicitari si numai bine … Sa iti traiasca, sa fie sanatoasa si sa ai noroc de mult iubire … Si poate un baiat …

  2. Sa iti traiasca fetita, sa te bucuri in fiecare moment de cele doua fete a lui tata, sanatate si sa ne intreti mereu cu muzica ta, sa nu uiti ca te iubim de la mii de km pentru ceea ce esti.

  3. Marele artist … este unul din cei mai mari artisti ai Romaniei si preferatul meu! Dumnezeu sa-l binecuvanteze pentru harul sau si sa-i fie alaturi frumoasei sale familii! Micuta, sa ai ba multa sanatate si mult noroc in viata!

  4. Sa va traiasca minunea mica, sa fie sanatoasa si voi la fel sa va bucurati de ea ! :)

  5. La Multi Ani micutei Maria … Sa aibe noroc si sa-i dea Dumnezeu sanatate ei si parintilor ei si multa forta e munca in continuare fratello Pepe bucura-te ca ai pentru ce … Sanatate multa iti doresc tie, micutei Maria si intregii famili …

  6. Sa iti traiasca fetita … Felicitari si Ralucai … Multa sanatate …

  7. Dumnezeu sa aiba grija atat de micul ghemotoc venit in familie, cat si de toata familia. Va doresc mult multa sanatate si mult noroc in viata felicitarii !!!

ADĂUGAŢI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here