Pepe a lansat “Da sau Nu”, noul single, o piesa produsa in colaborare cu Marius Moga si What’s UP

0
3,290 vizualizari

Pepe a lansat “Da sau Nu”, noul single, o piesa produsa in colaborare cu Marius Moga si What’s UP

Pepe incepe 2015 cum nu se poate mai bine lansand Da sau Nu, noul single, colaborarea cu Marius Moga, What’s UP si toata echipa de la DeMoga Music. Piesa s-a auzit pentru prima data in aceasta dimineata, lansarea in sine fiind unul dintre raspunsurile lui Pepe la intrebarile prietenilor si fanilor postate in ultimele zile pe Pagina Oficiala de Facebook a Artistului. Pepe intra in propriul joc si ca o continuare a campaniei de teasing, in perioada de promovare a piesei va raspunde cu “Da sau Nu” tuturor intrebarilor.

“Da sau Nu” a fost provocarea lui Marius Moga si a lui What’s UP pe care eu am acceptat-o cu mare bucurie. Toata echipa DeMoga a contribuit la productia noului single iar rezultatul se vede dar mai ales se aude si se aude foarte bine J. Parafrazand o vorba celebra … “Da sau Nu” este inceputul unei prietenii frumoase si mai ales, de lunga durata. J Cu siguranta vom filma si un videoclip in perioada imediat urmatoare mai ales ca dupa numai cateva ore de la prima postare, feedback-ul excelent impune cumva acest lucru.”

Compozitia noului single apartine echipei de la DeMoga (What’s UP, Marius Moga, Vasilache Ionut Marius, Rosioru Madalin Ionut, Cotoi Alexandru). Partea de versuri, alaturi de What’s UP o semneaza si Pepe iar publishingul si productia, Pepe Latin Music, propriul label al artistului, coeditori fiind totodata si DeMoga Music Publishing si Future Arts Agency Publishing.

Muzica Noua | Videoclipuri Oficiale | Videoclipuri ale Artistilor Romani

Cele mai noi stiri din Industria Muzicala Romaneasca le primesti direct pe mail daca adaugi datele tale aici. Ne poti gasi si pe facebook la adresa Facebook.Com/IndustriaMuzicala sau ne poti urmari pe Twitter la Twitter.Com/Muzicala.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here