Parazitii – Drumuri fictive

1
1,280 vizualizari

Gsp.ro au anuntat ieri ca pe 6 octombrie va fi lansat impreuna cu editia din ziua respectiva a ziarului un nou album Parazitii. Este un fel de editie de colectie pentru Cheloo, Ombladon si FreakaDaDisk dar va contine si un single nou – Drumuri fictive – si de asemenea Mix Bun, piesa neinclusa inca pe vreun album al baietilor. Vor fi piese remixate de pe Slalom printre cretini si probabil alte piese cunoscute ale trupei aduse in 2009, dar ramane sa asteptam pana pe 6 si sa vedem. Single-ul nou este “Drumuri fictive” iar pe album va exista varianta necenzurata a acestei piese. Cd-ul va putea fi cumparat cu Gazeta Sporturilor iar pretul este anuntat la 7.99 RON.

Este un material foarte asteptat de toata lumea dupa ceva pauza in aparitii. Daca apar noutati vom updata acest articol. Mai jos punem preview din Drumuri fictive, noul single si probabil urmatorul videoclip Parazitii si totodata preview al albumului.

http://www.youtube.com/watch?v=L8jFOxhXE0Y

Muzica Noua | Videoclipuri Oficiale | Videoclipuri ale Artistilor Romani

Cele mai noi stiri din Industria Muzicala Romaneasca le primesti direct pe mail daca adaugi datele tale aici. Ne poti gasi si pe facebook la adresa Facebook.Com/IndustriaMuzicala sau ne poti urmari pe Twitter la Twitter.Com/Muzicala.

1 COMMENT

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here