Reea a lansat noul single, “Come and get my love”

0
1,186 vizualizari

Reea a lansat noul single, "Come and get my love"

Reea a lansat single-ul “Come and get my love”, piesa compusa si produsa de Allexinno si Starchild si care a fost facuta publica in urma cu cateva luni. Succesul de care s-a bucurat aceasta piesa a convins echipa Music Star Management, care se ocupa de proiectul Reea, sa reediteze si sa relanseze single-ul “Come and get my love”.

Odata cu lansarea piesei, Reea organizeaza si un concurs de Craciun pentru fani, premiul constand intr-un pachet special ce contine un tricou cu poza Reea + autograf, o cana termica cu poza castigatorului si un funny-stick cu piesele semnate Reea. Pentru a participa la concurs sustinatorii frumoasei artiste trebuie sa dea like paginii oficiale Reea (www.facebook.com/reeaofficial), unde vor gasi mai multe detalii legate de “Come and get my love Contest”.

“Am decis sa reeditez si sa relansez piesa “Come and get my love”, deoarece a primit un feedback foarte bun din partea fanilor si vreau sa le multumesc pe aceasta cale. Cu aceasta ocazie vreau sa multumesc si echipei Music Star Management, formata din Laura Gruia si Mihai Gruia de la Akcent, alaturi de care pregatesc foarte multe surprize pentru anul 2013. De asemenea, intrucat se apropie sarbatorile de iarna vreau sa ofer un cadou sustinatorilor mei si de aceea am lansat un concurs. Pentru a vedea despre ce este vorba va invit sa aflati mai multe pe pagina mea de Facebook” a declarat Reea.

Muzica Noua | Videoclipuri Oficiale | Videoclipuri ale Artistilor Romani

Cele mai noi stiri din Industria Muzicala Romaneasca le primesti direct pe mail daca adaugi datele tale aici. Ne poti gasi si pe facebook la adresa Facebook.Com/IndustriaMuzicala sau ne poti urmari pe Twitter la Twitter.Com/Muzicala.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here