Residence Deejays & Frissco – Echo la Fashion TV

0
1,088 vizualizari
Residence Deejays & Frissco - Echo la Fashion TV
Residence Deejays & Frissco - Echo la Fashion TV

Piesa “Echo” – Residence Deejays & Frissco, a fost difuzata saptamana trecuta la Miami Swim Fashion Week, festival organizat anual de Fashion TV, in cadrul prezentarii “Luli Fama”. “Luli Fama” este cea mai cunoscuta casa de moda “swimwear” din S.U.A si marca preferata a unor vedete precum Beyonce Knowless, Jennifer Aniston, Kate Hudson, Bar Rafaeli, Marissa Miller.

Prezentarea a fost postata pe canalul oficial Fashion Tv de pe You Tube.

http://www.youtube.com/watch?v=BGhKCXJU12w

Piesa “Echo” a fost lansata de catre Media Pro Music impreuna cu Frissco Music Group in luna ianuarie, singleul fiind compus si produs de Ionut Untaru a.k.a Frissco iar clipul a fost filmat in regia lui Iulian Moga in studiourile Media Pro Pictures din Buftea.

“Sunt foarte incantat ca un designer ca Lourdes “Lulli” Hanimian s-a regasit in creatia mea si a considerat-o potrivita ca fond sonor pentru rezentarea de la Miami. Este o mare bucurie cand cineva iti apreciaza munca si ma simt onorat.”, a declarat Frissco.

Dupa un scurt turneu prin Grecia, Cipru, Albania si Turcia, Frissco  impreuna cu Residence Deejays se afla zilele acestea la Constanta in studio, unde pregatesc cel de-al 4-lea single.

Sursa: Comunicat de Presa Media Pro Music / Andreea Greavu

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here