Romanian Top Hits 2011 | Sonny Flame – Best Clubbing Show

1,287 vizualizari
Sonny Flame - Best Clubbing Show
Sonny Flame - Best Clubbing Show

Sonny Flame face show la fiecare concert, fiecare aparitie a sa fiind un spectacol in sine. Insotit de o armata de dansatori, cu miscari de dans ce iti capteaza privirea, cu o coregrafie bine pusa la punct si cu multa atitudine, Sonny Flame stie cum sa faca atmosfera din club incediara.

Vineri seara, Romanian Top Hits i-a recunosut meritele lui Sonny Flame de a tranforma o seara banala in club intr-un spectacol, si i-au oferit premiul “Best Clubbing Show”. ‘Va multumesc si in 2012 stati cu ochii pe mine, pentru ca va fi anul meu”, le-a spus artistul, celor prezenti la festivitate, la ridicarea trofeului.

Pentru ca a primit un premiu pentru “Best Clubbing Show”, Sonny a adus pentru cateva minute atmosfera din club in Piata Tricolorului din Bacau. Alaturi de cei sapte dansatori care au pregatit o coregrafie speciala pentru acest eveniment, artistul a reusit sa-i faca pe cei prezenti sa se distreze pe piese cunoscute precum: “Indianotech”, “Jump Up”, dar si cel mai recent single “Get your clothes off”.

Pentru a transmite cat mai bine mesajul piesei “Get your clothes off”, dansatorii au renuntat la tricouri, ramanand la bustul gol, spre incantarea publicului feminine. Sonny a oferit un spectacol de dans si muzica, aratand ca merita trofeul “Best Clubbing Show”.

Sursa: Comunicat de Presa Red Clover Media / Corina Costache

ADĂUGAŢI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here