Ruxandra Bar a filmat videoclipul piesei My heart is bleeding

1,252 vizualizari

Ruxandra Bar a filmat videoclipul piesei My heart is bleeding

Cu doar cateva zile in urma au avut loc filmarile noului videoclip al Ruxandrei Bar, pentru single-ul “My Heart Is Bleeding”. Artista s-a implicat si in compozitia noii piese, fiind unul dintre textieri. Filmarile ce au durat o zi si o noapte, au avut loc la Palatul Snagov, mai exact in fosta casa a lui Ceasusescu.

Povestea noului videoclip, in regia lui Iulian Moga, este una trista in care, alaturi de Ruxandra, apare si un personaj principal masculin, pe care artista il cauta pe tot parcursul clipului vrand sa-i reproseze motivele din cauza carora relatia lor de iubire a ajuns la final.

“M-am simtit extrem de bine la filmari, chiar daca au fost si momente putin mai dificile. Ma refer, in special, la cele in care a trebuit sa filmam afara, scene unde eu apaream desculta, vremea nefiind foarte prietenoasa cu noi. Insa, tot ce conteaza este rezultatul final care sunt sigura ca va fi unul cel putin spectaculos!” ne-a spus Ruxandra.

http://www.youtube.com/watch?v=Cgip_-QaH44

Sursa: Comunicat de Presa Media Pro Music / Alina Buleanu

Videoclip | Ruxandra Bar - My heart is bleeding

Cele mai noi stiri din Industria Muzicala Romaneasca le primesti direct pe mail daca adaugi datele tale aici. Ne poti gasi si pe facebook la adresa Facebook.Com/IndustriaMuzicala sau ne poti urmari pe Twitter la Twitter.Com/Muzicala.

ADĂUGAŢI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here