Simon si-a sarbatorit ziua alaturi de Red Clover

1
1,164 vizualizari
Simon si-a sarbatori ziua alaturi de Red Clover
Simon si-a sarbatori ziua alaturi de Red Clover

Simon, care face primii pasi in muzica, si-a aniversat luni seara, cei 20 de ani, la Premium Events Ballroom. Alaturi de tanarul artist au fost prietenii, familia si artistii casei de discuri Red Clover. Alessia si Diedra au tinut sa-l felicite personal pe colegul lor si sa-i impartaseasca din secretele lumii muzicale.

Nou intrat in marea familie muzicala, Red Clover, Simon a primit de la colegii de breasla, pe langa cadouri si sfaturi legate de reusita pe plan profesional. Alessia, care deja se afla la al doilea hit, “Find Me (ale, ale)” fiind una dintre cele mai difuzate piese ale verii, i-a urat mai tanarului ei coleg, multa sanatate si putere de munca pentru a ajunge acolo unde isi doreste.

Simon a pregatit pentru invitati o serie de cover-uri ce i-au pus in evidenta calitatile vocale. Melodii precum: “If Tomorrow Never Comes” – Ronan Keating, “You Raise Me Up” – Josh Groban, i-au facut pe cei prezenti sa iasa pe ringul de dans. Piesa “Opa Opa” interpretata de formatia aromana Shopatlu, a determinat-o pe Alessia sa urce pe scena si sa cante alaturi de Simon.

Alessia acompaniata de sarbatoritul serii, Simon, a interpretat atat hit-urile proprii: “Boro na sou po”, “Find me (ale,ale)”, cat si single-urile colegilor de la Red Clover: “Senorita” – Allexinno & Starchild, “Mi Corazon” – Fabio Da Lera & Alex Mica. Petrecerea a continuat pana spre dimineata, cei prezenti distrandu-se pe ritmuri dance, house si chiar aromane.

Intrebat ce isi doreste la 20 de ani, Simon ne-a declarat: “Sa fiu sanatos, in primul rand, fericit, si apoi restul vine de la sine. Iar pe plan muzical, normal ca imi doresc ca urmatorul single sa aiba de 50 de ori mai mult success decat “Lose Control”  “.

Sursa: Comunicat de Presa Red Clover Media / Corina Costache

1 COMMENT

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here