Single | Antonia – Jameia

1
3,022 vizualizari

Antonia - Jameia

Aproape un an de zile, Antonia nu a lansat nimic solo. Saptamana trecuta insa a lansat “I got you” si banuiam ca aceea va fi piesa care va fi promovata ca si single. Astazi insa avem “single nou” … “Jameia” … o productie, zicem noi reusita a celor de la Return Music, despre care insa nu am reusit sa aflam mai nimic. De asemenea, nu reusim inca sa ne dam seama de ce vrea Antonia sa creeze o inflatie de piese noi cu ea pe piata. Banuim ca este o strategie a celor de la Global Music Management, cei care se ocupa de ea de putin timp, pentru ca acelasi tipar il regasim si la Inna.

http://www.youtube.com/watch?v=vU1GF1laLRY

Aproape un an de zile, Antonia nu a lansat nimic solo. Saptamana trecuta insa a lansat "I got you" si banuiam ca aceea va fi piesa care va fi promovata ca si single. Astazi insa avem "single nou" ... "Jameia" ... o productie, zicem noi reusita a celor de la Return Music, despre care insa nu am reusit sa aflam mai nimic. De asemenea, nu reusim inca sa ne dam seama de ce vrea Antonia sa creeze o inflatie de piese noi cu ea pe piata. Banuim ca este o strategie a celor de la Global Music Management, cei care se ocupa de ea de putin timp, pentru ca acelasi tipar il regasim si la Inna.

Cele mai noi stiri din Industria Muzicala Romaneasca le primesti direct pe mail daca adaugi datele tale aici. Ne poti gasi si pe facebook la adresa Facebook.Com/IndustriaMuzicala sau ne poti urmari pe Twitter la Twitter.Com/Muzicala.

1 COMMENT

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here