Single | Dj Sava featuring Andreea D & Yolo – Free

0
1,191 vizualizari
Direct de pe youtube-ul celor de la Cat Music avem varianta oficiala a noului single Dj Sava cu tot cu Andreea D si Yolo - Free, cea de-a doua piesa lansata in aceasta formula dupa hit-ul MoneyMaker. Free a fost aleasa pentru a fi noul single in urma feedbackului excelent pe care piesa l-a primit in concertele pe care cei trei le-au sustinut in septembrie in Bulgaria si prin tara. Compozitia o semneaza
Direct de pe youtube-ul celor de la Cat Music avem varianta oficiala a noului single Dj Sava cu tot cu Andreea D si Yolo - Free, cea de-a doua piesa lansata in aceasta formula dupa hit-ul MoneyMaker. Free a fost aleasa pentru a fi noul single in urma feedbackului excelent pe care piesa l-a primit in concertele pe care cei trei le-au sustinut in septembrie in Bulgaria si prin tara. Compozitia o semneaza "in grup" Sava Constantin, Stefan Mihalache si Jacques Yolo. Free are deja o varianta de club facuta de cei de la Deepside Deejays iar in cateva zile ni se promite si viziunea lui Gino Manzotti.
Dj Sava featuring Andreea D & Yolo - Free
Dj Sava featuring Andreea D & Yolo - Free

Direct de pe youtube-ul celor de la Cat Music avem varianta oficiala a noului single Dj Sava cu tot cu Andreea D si YoloFree, cea de-a doua piesa lansata in aceasta formula dupa hit-ul MoneyMaker. Free a fost aleasa pentru a fi noul single in urma feedbackului excelent pe care piesa l-a primit in concertele pe care cei trei le-au sustinut in septembrie in Bulgaria si prin tara. Compozitia o semneaza “in grup” Sava Constantin, Stefan Mihalache si Jacques Yolo. Free are deja o varianta de club facuta de cei de la Deepside Deejays iar in cateva zile ni se promite si viziunea lui Gino Manzotti.

Asculta online Free noul single Dj Sava featuring Andreea D & Yolo direct de pe contul oficial de You Tube al celor de la Cat Music.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here