Single | Hevito – Mueve tu cuerpo

0
1,237 vizualizari

Hevito - Mueve tu cuerpo

Originar din Punta Cana, Hevito a crescut inconjurat de muzica latino, plaje insorite si palmieri, aceasta fiind si atmosfera pe care o degaja  aceasta melodie. “Mueve tu cuerpo” este noul sau single si se prezinta ca si o invitatie la dans pasional si energic in stil autentic latin, in combinatie cu soundul specific cluburilor europene. Melodia este produsa de Mihaela Cernea, Alex Toma (WiseNoize) si Hevito la Class Music Studio.

“Intro-ul melodiei capteaza instant atentia ascultatorilor cu acorduri de chitara si tonul optimist al tanarului dominican, dupa care combinatia de voce rap, beat-ul puternic si basul sincopat te fac sa te misti inca de la primele masuri ale strofei. Refrenul debordeaza de veselie si te face sa vrei sa il asculti din nou si din nou. Sfarsitul melodiei are o variatie a refrenului care suna foarte “fresh” si , inainte sa iti dai seama, vei fi apasat deja butonul de repeat!”

Sursa: Comunicat de Presa Daw Studio

Multa MUZICA si mai ales ... Muzica Noua Romaneasca ...

Cele mai noi stiri din Industria Muzicala Romaneasca le primesti direct pe mail daca adaugi datele tale aici. Ne poti gasi si pe facebook la adresa Facebook.Com/IndustriaMuzicala sau ne poti urmari pe Twitter la Twitter.Com/Muzicala.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here