Single | John Puzzle featuring Elise – So Far So Good

0
1,219 vizualizari
John Puzzle featuring Elise - So Far So Good
John Puzzle featuring Elise - So Far So Good

Astazi, la ora 12:00 a avut loc lansarea celui mai nou single semnat John Puzzle feat. Elise – “So Far so Good” in exclusivitate pe site-urile Libertatea.ro si Bravonet.ro, care vine dupa “All About You”, colaborarea cu LLP pentru piesa “I Miss You” si “Hear The Colours”.

”So Far So Good este genul de piesa optimista care te incita la dans in orice moment al zilei. Nu cred ca este o piesa de sezon, ci mai degraba o piesa “de viata”. Sper ca ritmul alert si vocea senzuala a Elisei sa faca parte din atmosfera ringului de dans pentru o lunga perioada incepand de acum.  Enjoy!”, a declarat artistul Media Pro Music.

John Puzzle este Ionut Radu Adrian, care compus si muzica pop si rock pentru Praf in ochi (el fiind si solistul acestei trupe). De-a lungul timpului a compus pentru mai multi artisti, printre care:  Andra, Dana Nalbaru, Adela Popescu, Anca Badiu, Cristina Spatar, Elena Gheorghe, Dj Project, Lili Sandu, Vali Barbulescu, etc.

De asemenea a colaborat cu  Pro TV si Acasa TV la mai multe seriale pentru care a compus genericele: Mostenire, Lacrimi de iubire, Pacatele Evei, Daria Iubirea mea, Iubire si Onoare, la cel din urma este si interpretul piesei de pe generic si nu in ultimul rand pentru cea mai noua productie Pro TV – “Pariu cu viata”, single-ul “Stage of Joy” fiind o compozitie Ionut Radu aka John Puzzle.

Sursa: Comunicat de Presa Media Pro Music / Andreea Greavu

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here