Single | Kate – The Rain

1,505 vizualizari
Single | Kate - The Rain
Single | Kate - The Rain

Kate este cel mai nou proiect de pe piata muzicala de la noi ce se bucura deja de un feedback extrem de bun. Artista, in varsta de doar 17 ani, s-a nascut in Galati iar pe langa faptul ca are o voce impresionanta, Kate este si o pianista foarte talentata. Noul proiect muzical este unul exclusivist, pentru ca piesa este produsa de Frissco (Ionut Untaru), compozitorul nelucrand pana acum cu niciun alt artist din Romania,in afara de Residence Deejays.

“Am ales sa lucrez la acest proiect, deoarece Kate este una dintre cele mai bune voci din Romania si un artist care inspira si transmite foarte puternic ceea ce canta. Pur si simplu m-a impresionat!”, a declarat Frissco.

Piesa “The Rain”, inregistrata in studioul Frissco Music Group din Bucuresti, se anunta a fi hitul acestui sfarsit de an, primind deja review-uri foarte bune de la case de discuri si radiouri din alte teritorii.

Sursa: Comunicat de Presa Media Pro Music / Alina Buleanu

1 COMENTARIU

  1. O copie ieftina si lamentabila dupa Play&Win – Ya BB. Nu spun ca are vreo vina cantareata insa bineinteles ca, asociindu-te cu niste “replicatori”, nu iti vei crea o imagine tocmai curata, si facand asta chiar la inceputurile carierei, s-ar putea sa ai mult de recuperat. Rusine bai javrelor.

ADĂUGAŢI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here