Single | Mihai Teodor – You & I (Summer in your eyes)

0
1,246 vizualizari

Mihai Teodor - You & I (Summer in your eyes)

Mihai Teodor este un tanar artist interpret din Republica Moldova, foarte putin cunoscut in Romania. Primul single de care am auzit noi a fost “Beeper” desi nu a fost prima piesa a lui Mihai pe care o promova. Recent a mai lansat un single pe care il adaugam si noi pe site. “You and I (Summer in your eyes)” este o productie proprie intr-un aranjament de Alex Brasoveanu.

“Am intalnit-o acum multe veri in urma, si se pare ca am intalnit-o prea devreme pentru a-mi da seama cat de importanta si unica e, prima mare iubire!” a declarat Mihai despre piesa. “You & I e despre ea si despre felul cum ma face sa ma simt si pana acum, varatica, exact ca zambetul ei, dulce ca primul sarut, ritmata ca prima vara! Cred ca fiecare are o istorie din asta pe care o retraieste atunci cand aude melodia ei preferata, atunci cand se plimba pe aceiasi faleza sau cand vine vara! You and I e despre prima dragoste!” a mai adaugat artistul.

Mihai Teodor - You & I (Summer in your eyes)

Cele mai noi stiri din Industria Muzicala Romaneasca le primesti direct pe mail daca adaugi datele tale aici. Ne poti gasi si pe facebook la adresa Facebook.Com/IndustriaMuzicala sau ne poti urmari pe Twitter la Twitter.Com/Muzicala.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here