Single | Mike Diamondz – Reason to feel love

0
1,239 vizualizari

Mike Diamondz - Reason to feel love

Ieri, de ziua femeii, s-a lansat o declaratie mai speciala, pe ritmuri de club, cu vibratii electrice care ne vor aduce petrecerile verii mai aproape. Mike Diamondz, roman cu descendenta exotica, aduce piesa ‘Reason to Feel Love’, ce se va bucura foarte curand si de un videoclip filmat in Malaga, Spania.

Mike a devenit cunoscut in urma unor colaborari cu artisti cunoscuti atat in tara, cat si in afara ei, ca Tom Boxer si Chill Brothers. Aceste proiecte muzicale i-au ridicat foarte mult standardele, fapt ce a facut ca aceasta colaborare cu Connect-R si Razvan Matache sa il gaseasca la maturitatea creativa. Muzica si textul piesei ‘Reason to Feel Love’ au fost scrise chiar de catre Mike, pe numele sau real Michael-Richie Ntumba-Kapumbwa.

Beaturile de club de-a dreptul molipsitoare cadenteaza perfect pe curgerea senzuala a vocii artistului, transformand piesa intr-un viitor hit de vara.

Sursa: Comunicat de Presa Roton Music

Multa MUZICA si mai ales ... Muzica Noua Romaneasca ...

Cele mai noi stiri din Industria Muzicala Romaneasca le primesti direct pe mail daca adaugi datele tale aici. Ne poti gasi si pe facebook la adresa Facebook.Com/IndustriaMuzicala sau ne poti urmari pe Twitter la Twitter.Com/Muzicala.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here