“Singuri in doi”, noua piesa Peter Pop feat. Lora, a strans peste un milion de vizualizari pe YouTube!

0
2,122 vizualizari

“Singuri in doi”, noua piesa Peter Pop feat. Lora, a strans peste un milion de vizualizari pe YouTube!

Singuri in doi”, cel mai recent videoclip Peter Pop feat. Lora, lansat lunea trecuta, a fost vizualizat de peste un milion de ori pe YouTube!

Peste 1 milion in mai putin de o saptamanaaaa!!! Yeeeeee!!! Sa inteleg ca va place de mine cand ma bat cu baietii? Multumim tuturor celor care s-au implicat si se implica in realizarile noastre!”, le-a transmis Lora fanilor sai, pe pagina oficiala de Facebook.

Singuri in doi” spune povestea tipica a unui cuplu blocat intr-o relatie, alimentata doar de reprosuri. Cei doi continua sa duca o lupta care pare sa nu se mai sfarseasca. Single-ul este compus de Theea Miculescu, Maxim Chisaru, Andrei Mihai, Constantin Bodea, Petre-Bogdan Popa, pe versuri scrise de Theea Miculescu, Petre-Bogdan Popa si Lora.

Noua piesa beneficiaza si de un videoclip spectaculos, in regia lui Ionut Trandafir. Filmarile au durat aproape 24 de ore si au avut loc la showroomul de mobilier de lux Innova din Capitala si intr-un studio din Mogosoaia. De coafurile artistilor s-a ocupat Elena Cornea, machiajul a fost realizat de Bianca Marca, iar tinutele au fost asigurate de Cristina Diaconu. Costumatia spectaculoasa si incaltamintea de scrima purtate de Lora au fost realizate de Emil Comedie (Come).

Puteti urmari aici noul videoclip Peter Pop feat. Lora – “Singuri in doi”, o productie MediaPro Music, HaHaHa Production si Cat Music.

Muzica Noua | Videoclipuri Oficiale | Videoclipuri ale Artistilor Romani

Cele mai noi stiri din Industria Muzicala Romaneasca le primesti direct pe mail daca adaugi datele tale aici. Ne poti gasi si pe facebook la adresa Facebook.Com/IndustriaMuzicala sau ne poti urmari pe Twitter la Twitter.Com/Muzicala.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here