Sonny Flame a cantat piesa lui John Legend “All of Me”

0
1,369 vizualizari

Sonny Flame a cantat piesa lui John Legend  “All of Me”

Red Clover Sessions continua seria inedita de “vocal performance” cu Sonny Flame si cover-ul piesei lui John Legend – All of Me.

“De pe albumul lui John LegendLove In The Future”, piesa “All of Me” mi-a atras atentia si imi place foarte mult. Este o piesa in care ma regasesc si i-am dat o interpretare proprie, fiind acompaniat la pian de Robert Costin, prietenul si profesorul meu de canto.”, a spus Sonny Flame.

Artistul trece prin cea mai fericita perioada din viata sa, el devenind tatic pentru prima data la inceputul lunii februarie. Daca pe plan personal toate lucrurile merg foarte bine, pe plan profesional Sonny Flame pregateste un nou single pe care il va lansa peste cateva saptamani.

Red Clover Sessions, seria de sesiuni live, acustice sau cover-uri, a fost deschisa de Alessia care a interpretat varianta acustica a single-ului “Hacker de sentimente”. Artistii Red Clover, dar si invitati surpriza, au pregatit o multime de cadouri muzicale pentru fanii lor.

Muzica Noua | Videoclipuri Oficiale | Videoclipuri ale Artistilor Romani

Cele mai noi stiri din Industria Muzicala Romaneasca le primesti direct pe mail daca adaugi datele tale aici. Ne poti gasi si pe facebook la adresa Facebook.Com/IndustriaMuzicala sau ne poti urmari pe Twitter la Twitter.Com/Muzicala.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here