Trupa Mandinga este in topul celor mai populari artisti participanti la Eurovision

0
1,316 vizualizari

Trupa Mandinga este in topul celor mai populari artisti participanti la Eurovision

EBU (European Broadcasting Union) a centralizat toate datele privind cea mai recenta editie a Eurovisionului iar rezultatele sunt cat se poate de bune penrtu Mandinga dar si pentru Romania. Trupa este pe locul 6 din Top 25 Cei Mai Cautati Artisti Participanti la Eurovision.

Mai mult, solista trupei Mandinga, Elena Ionescu, a fascinat pe toata lumea prin frumusetea ei dar si prin modul in care a reusit sa treasca peste dificultatile tehnice care au aparut in semifinala Eurovision 2012. Pozele cu Elena sunt pe locul 5 in topul celor mai accesate pe portalul Eurovision.Tv. Nici baietii nu s-au lasat mai prejos. Chupi, El Nino, Tony, Omar, Zach si Alex ocupa locul 6 in acelasi clasament.

Cum trupa Mandinga era cotata drept una dintre favorite inaintea semifinalelor, toata presa internationala a fost cu ochii pe cei sapte muzicieni iar fanii au cautat sa afle cat mai multe despre pregatirile pentru show. Astfel, prima fotografie de la repetitiile Mandinga pe scena din Baku a ajuns pe locul 2 in topul celor mai accesate fotografii din timpul pregatirilor inaintea spectacolelor televizate. In acelasi top o fotografie cu Elena Ionescu cantand la cea de-a doua repetitie ocupa locul 21. Doar Mandinga, Eleftheria Eleftheriou (Grecia) si Loreen (Suedia), castigatoarea Eurovision 2012, au reusit performanta de a avea mai mult de o prezenta in acest top 25.

”Le multumim romanilor, in primul rand, pentru ca au avut incredere in Mandinga sa ii reprezinte in cel mai important concurs muzical european. Apoi le multumim fanilor care ne-au dat o energie incredibila si care ne-au sustinut tot timpul. Pentru ei avem acum o piesa noua “Sufletul Zambea“, care arata ca uneori dragostea nu este asa cum ni-o dorim, dar atunci cand ea exista, orice problema poate fi depasita. Asa a fost si cu Eurovision. ii iubim pe fanii nostri, iubim muzica pe care Mandinga o face iar rezultatele nu au intarziat sa apara”, declara solista trupei Mandinga, Elena Ionescu.

Eurovision este transmis in Europa, Australia, Canada, Egipt, Asia si Statele Unite. Anul trecut, finala a avut o audienta record de aproximativ 70 de milioane de telespectatori, iar numarul celor care au urmarit atat finala, cat si semifinalele a fost de aproximativ 114,5 milioane, potrivit EBU. in Romania, TVR a inregistrat unul dintre cele mai bune ratinguri din ultimii ani pentru transmisiunile concursului.

Sursa: Comunicat de Presa Mandinga

Muzica Noua | Videoclipuri Oficiale | Videoclipuri ale Artistilor Romani

Cele mai noi stiri din Industria Muzicala Romaneasca le primesti direct pe mail daca adaugi datele tale aici. Ne poti gasi si pe facebook la adresa Facebook.Com/IndustriaMuzicala sau ne poti urmari pe Twitter la Twitter.Com/Muzicala.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here