Videoclip | Pepe – O femeie cat o suta

0
6,548 vizualizari

Pepe - O femeie cat o suta

Pepe revine cu un nou single pe care-l lanseaza odata cu videoclipul acestuia. Noul single este extras de pe cel mai nou album, “Arunca-mi o privire“, lansat la finalul anului trecut. Videoclipul a fost filmat intr-unul dintre studiourile Media Pro din Buftea in regia lui Iulian Moga. Rolul principal feminin a fost jucat de Adriana, un model cu care Pepe a mai colaborat si pentru “Inima Nebuna“.

Aseara, la Happy Hour, Pepe si-a lansat in premiera noul clip si-n plus a povestit despre “vacanta de miere” pe care-a avut-o alaturi de sotia sa Raluca. Mai mult decat atat, in emisiunea moderata de Catalin  Maruta,  artistul a explicat ca versurile noii piese nu sunt dedicate cuiva iar “muza” lui din acel moment nu a fost nicidecum Oana Zavoranu.

Piesa este un cover. Textul a fost scris acum doi ani de zile, cand imi era bine cu Oana Zavoranu, deci nu ea a fost muza acestei piese. Scenariul videoclipului te poate duce cu gandul la asta, pentru ca intru in casa si nu mai gasesc mobila, dar aici nu depun plangere” a spus artistul despre piesa “O femeie cat o suta”, despre care unii au speculat ca ar fi fost compusa pentru Oana, fosta lui sotie.

Sursa: Comunicat de Presa Media Pro Music / Alina Buleanu

Pepe - O femeie cat o suta

Cele mai noi stiri din Industria Muzicala Romaneasca le primesti direct pe mail daca adaugi datele tale aici. Ne poti gasi si pe facebook la adresa Facebook.Com/IndustriaMuzicala sau ne poti urmari pe Twitter la Twitter.Com/Muzicala.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here