Videoclip | Sore – Love is music

0
2,588 vizualizari
Sore - Love is music
Sore - Love is music

Sore, interpreta personajului principal negativ din “Pariu cu viata”, lanseaza primul ei clip solo, la piesa “Love Is Music”, astazi, 15 septembrie, in cadrul emisiunii “Happy Hour” de la ProTV.

Piesa “Love Is Music” este energizanta, optimista, fiind produsa de HaHaHa Production intr-un stil funky fresh ce completeaza imaginea artistei.

Videoclipul a fost filmat intr-o singura zi, la Studiourile Castel Film, in regia lui Barna Nemethi si a lui Vlad Fenesan. Imaginea clipului este semnata de Patru Paunescu, iar stylingul ii apartine lui Radu Mada.

„Sunt foarte incantata de tot ce se intampla. Am simtit ca rezonez cu aceasta piesa de prima data cand am auzit-o. Iar la filmari a fost o atmosfera electrizanta. Incep o cariera solo si sunt foarte increzatoare in propriile forte.  Nu pot sa compar cu nimic sentimentul pe care il am atunci cand sunt pe scena. Nu voi renunta niciodata la muzica indiferent cate proiecte adiacente voi avea. M-am convins: love is music!!”, a declarat artista.

Sore poate fi urmarita in fiecare luni, de la 20:30, in serialul muzical “Pariu cu viata” de la ProTV, unde o interpreteaza pe Sara Nastase.

Vezi online Love is Music – Sore pe Contul Oficial de You Tube al celor de la Media Pro Music.

Sursa: Comunicat de Presa Media Pro Music / Andreea Greavu

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here