Videoclip | Sunset54 – Beleza

0
1,221 vizualizari
Videoclip | Sunset54 - Beleza
Videoclip | Sunset54 - Beleza

Sunset54 au lansat ceea ce se anunta a fi cel mai hot videoclip al toamnei! Beleza este o poveste nebuna de iubire ce se consuma alaturi de prietenii cu care se distreaza fiecare dintre parteneri si prin intermediul carora s-au cunoscut. Povestea proiectului incepe in 2008, cand Tudor Parghel, Tudor Ionescu si Dan Denes se asociaza in cadrul studioului Fly Records. Dupa cele doua single-uri lansate si numeroase remix-uri pentru artisti consacrati, realizate sub numele FLY DJs, avandu-l alaturi si pe Dan Denes (Fly Project), Tudor Parghel si Silviu Tudor decid sa continue intr-un nou proiect. “Sunset54” apare in 2011, sub management-ul Fly Records, si aduce un aer proaspat proiectelor muzicale din Romania.

Clipul piesei Beleza a fost filmat in Romania, alaturi de echipa de profesionisti de la Ador Media, avandu-l ca regizor pe Alex Ceausu, cu care baietii lucreaza extrem de bine.

‘Desi rezultatul final nu te lasa sa vezi asta, in ziua filmarilor a fost extrem de frig si am facut fata cu greu pana dimineata. Nimic nu se compara insa cu momentul in care vezi ce a iesit si primesti aprecieri de la cei care te urmaresc si te asculta.’ declara Tudor Parghel.

Filmarile au fost la foc continuu si au durat 24 de ore. ‘Conteaza sa ai prietenii aproape si sa poti lucra in armonie cu echipa ta, deoarece astfel nu simti oboseala sau frigul. Am fost o gasca vesela si ne-am bucurat de fiecare clipa petrecuta impreuna.’ povesteste Silviu Tudor, Sunset54.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here