Videoclipul Dan Balan – Freedom – blockbuster romantic in stilul James Bond

0
1,865 vizualizari
Videoclipul Dan Balan - Freedom - blockbuster romantic in stilul James Bond
Videoclipul Dan Balan - Freedom - blockbuster romantic in stilul James Bond

Incepand de astazi puteti viziona cel mai nou videoclip al lui Dan Balan – Freedom pe toate canalele de specialitate.

Saptamana trecuta Dan Balan si-a prezentat, la Moscova, noul sau videoclip la piesa “Freedom”. Cu aceasta ocazie mai multe celebritati si artisti de top din Rusia au venit sa-l felicite, evenimentul fiind unul asteptat  de mass-media ruseasca.

Filmarile pentru “Freedom” au avut loc la inceputul lunii mai, in sudul Frantei si dupa cum a mentionat Dan, au fost cele mai periculoase din cariera sa: artistul a condus cu viteza o masina sport pe serpentinele montane ale Castei de Azur, a urcat  pante abrupte si a sarit de pe stanci in mare, intr-un cuvant un blockbuster romantic in stilul lui James Bond. Mai mult, Dan afirma ca a fost la cativa pasi de moarte:  “Cel mai periculos moment a fost cand trebuia sa cant pe o stanca abrupta fara echipament de protectie. Aceasta scena se filma din elicopter si continea multe gros-planuri, motiv pentru care nu au putut fi implicati cascadori, fapt ce m-a obligat sa fiu chiar eu cel care face “echilibristica” pe o margine de prapastie.”, a declarat artistul Media Pro Music.

Obisnuit sa colaboreze cu cei mai buni regizori  americani, artistul a decis sa conlucreze de data aceasta cu regizorul rus Pavel Hudeakov, care “a tras” clipuri  pentru mai toate starurile din Rusia. Dan afirma ca totul  a decurs fara mari dificultati si abateri si ca toata echipa de filmare, stransa din diferite parti ale lumii, s-a imprietenit, ba chiar s-au distrat de minune pe parcursul  celor doua zile de filmare.

“Operatorul nostru a venit tocmai din Los-Angeles, eu din New-York, regizorul Pavel Hudeakov din Moscova, iar de locatii s-a ocupat o companie franceza. Am format o echipa unita de profesionisti, ceea ce a stimulat din plin procesul de munca. Am reusit sa filmam totul cu o zi inainte de termen si chiar  am avut timp sa savuram toata splendoarea orasului Sait-Tropez.”, a adaugat Dan Balan.

Vezi online cel mai nou videoclip al lui Dan Balan – Freedom pe contul oficial de You Tube al celor de la Media Pro Music.

Sursa: Comunicat de Presa Media Pro Music / Andreea Greavu

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here